Tel. +46 346 13519 // mail@stilotrend.com

Stil & Trend Inredning

Stil & Trends Integritetspolicy och behandling av personuppgifter

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG:

Stil & Trend Inredning i Falkenberg AB

Storgatan 29 // 311 31 Falkenberg

+ 46 346 135 19

mail@stilotrend.com 

Org.nr: 556502-1176

Vår webbplatsadress är:

https://stilotrend.com

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:

Dina personuppgifter används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Uppgifterna hanteras även för att kommunicera erbjudanden, fakturering samt viktig information.

Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

KONTAKTFORMULÄR:

Med kryssrutan vid formuläret på vår hemsida godkänner du att du förstår att dina uppgifter sparas tillsammans så att det blir möjligt att svara på meddelandet.
Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

COOKIES:

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

KOMMENTARER:

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

När besökare lämnar kommentarer på vår webbplats samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Lär mer om integritetspolicyn för tjänsten Gravatar. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

INBÄDDAT INNEHÅLL FRÅN ANDRA WEBBPLATSER:

Inlägg på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

NYHETSBREV OCH MAILUTSKICK:

Ibland skickar vi ut nyhetsbrev med nyheter eller information som vi tror att du som användare är intresserad av. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på “avprenumerera/unsubscribe” i slutet av varje e-postmeddelande.

GOOGLE ANALYTICS:

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta, vilka enheter våra besökare använder, vilken browser besökaren använder, och på så sätt kunna anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer

GOOGLE ANALYTICS REMARKETING:

Placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök på en hemsida kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Om vi använder Google AdWords kan vi genom kod därifrån se vilka länkar som ledde till klick. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

GOOGLE ADWORDS REMARKETING:

Placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök på en hemsida kan Google visa dig annonser som du kan vara intresserad av. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer.

Läs mer om hur Google använder olika cookies >

Läs mer om hur Google Analytics använder insamlad data >

 

VI HANTERAR FÖLJANDE UPPGIFTER:

  • Namn, adress, organisationsnummer/personnummer, telefonnummer, e-postadress.

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER:

Vi spar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. 

DINA RÄTTIGHETER:

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

  • Du har rätt att avböja marknadsföringsmaterial från oss och kan göra så genom att:

– Följa instruktionerna för avregistrering i utskick av våra nyhetsbrev.
– Kontakta oss via mail@stilotrend.com

  • Kontakta oss via mail@stilotrend.com om du önskar en kopia av dina personliga uppgifter i vårt register.
  • Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss.

HUR VI SKYDDAR UPPGIFTER OCH INFORMATION:

  • Vår hemsida har kryptering genom SSL, säkerhetscertifikat. 
  • Personuppgifter förvaras i företagets dator som är lösenordskyddad.

ÄNDRINGAR OCH TILLÄGG TILL VÅRA VILLKOR:

Om vi ändrar något av våra villkor uppdaterar vi informationen på denna sida.
Senast uppdaterad 14/5 2018.

HAR DU FRÅGOR?

Om du har frågor kontakta oss på mail@stilotrend.com